Black And Red Table Tennis Shooting Machine

Parametru 1. Frecvență: 35-90 buc / secundă 2. Plasament: instanța de judecată 3. Culoare: Negru, roșu Funcţie 1. telecomandă inteligentă cu funcție completă (viteză, frecvență, unghi, rotație etc.) 2. Servirea unei mingi diferite (bile orizontale, sus, jos, stânga, dreapta, rotație și bile mixte etc.) 3. Recuperarea automată a sistemului de alimentare cu bilă (nu este nevoie să ridicați mingea.) Cea mai mare baza de productie la nivel mondial de echipament de antrenament cu bile Sosire inteligentă inteligent la distanță masina de tenis de masă mingea D899 Top tech Toată pregătirea mesei Interfață perfectă cu adversarii Telecomanda LCD Funcția de comandă la distanță: viteză, frecvență, unghi orizontal, etc. Impuscarea diferitelor bile (balansare orizontală, în sus, în jos, în partea stângă și în partea dreaptă a bilelor de topspin și amestecare etc.) Recuperarea automată și sistemul cu bile (fără bile) Noua masina de minge de tenis de masă D899 Patru avantaje: 1. Aspect bun: ușor, frumos și accesibil; moda pur design negru sau rosu; simplu și frumos; usor de purtat. Toate au fost realizate de o echipă profesionistă de la proiectare până la producție. Să crezi că Tinga este să te crezi. 2. Multi-Shooting: mai multe zone și masă de fotografiere completă; la fel ca mușcăturile cu adevăratul concurent Orizontal, topspin, spate, partea laterală stângă, partea laterală dreaptă, rotația combinată Direcție diferită, mod diferit de fotografiere 3. Ciclism Ball System: Nu este nevoie de pickup 4. Instalare ușoară: ușor de instalat și demontabil, nu necesită unelte. Din cercetarea și dezvoltarea produselor și design; La aprobarea, achiziționarea, testarea și copierea produsului; Am controlat tot fastidios. Volumul de frecvență de putere greutate 165 * 150 * 78cm 110v-240v 5.4 kg 35-90balls / minut pentru sudura de control pentru Toate mesele Telecomandă Club individual, școală, antrenament Detalii produs NO1: material de înaltă calitate de roată de tragere, rotație mare, soiuri de spin și bile de spin ca adversari reali Nr. 2: rotație 360 ​​de grade, fără bile, fără bile Nr. 3: suportul de înaltă calitate, stabil, durabil, fără buzunar Nr. 4: Suportul net de material din oțel, mai puternic și mai convenabil de utilizat Nr.5: design prietenos, convenabil pentru instalare și demontare Nr.6: Cablu de alimentare, cablu cu miez de cupru, lung și sigur Pachet: pachetul nostru îmbunătățit are scopul de a proteja produsul și accesoriile de orice rău Garanție: Furnizați piese de schimb și service tehnic gratuit în decurs de 24 de luni dacă aveți probleme de calitate datorate unor factori non-umani. Formarea funcțiilor Punct fix în partea stângă Punct fix în mijloc Punct fix în partea dreaptă Rotire stânga Dreapta în jos Spinare stânga la stânga Dreapta dreaptă în sus orizontal Unghi de depresiune Unghi de sus

Product Details

Parametru

1. Frecvență: 35-90 buc / secundă

2. Plasament: instanța de judecată

3. Culoare: Negru, roșu

Funcţie

1. telecomandă inteligentă cu funcție completă (viteză, frecvență, unghi, rotație etc.)

2. Servirea unei mingi diferite (bile orizontale, sus, jos, stânga, dreapta, rotație și bile mixte etc.)

3. Recuperarea automată a sistemului de alimentare cu bilă (nu este nevoie să ridicați mingea.)


Cea mai mare baza de productie la nivel mondial de echipament de antrenament cu bile

Sosire inteligentă inteligent la distanță masina de tenis de masă mingea D899 Top tech

Toată pregătirea mesei

Interfață perfectă cu adversarii

Telecomanda LCD

Funcția de comandă la distanță: viteză, frecvență, unghi orizontal, etc.

Impuscarea diferitelor bile (balansare orizontală, în sus, în jos, în partea stângă și în partea dreaptă a bilelor de topspin și amestecare etc.)

Recuperarea automată și sistemul cu bile (fără bile)

Noua masina de minge de tenis de masă D899 Patru avantaje:

1. Aspect bun: ușor, frumos și accesibil; moda pur design negru sau rosu; simplu și frumos; usor de purtat.

Toate au fost realizate de o echipă profesionistă de la proiectare până la producție. Să crezi că Tinga este să te crezi.

2. Multi-Shooting: mai multe zone și masă de fotografiere completă; la fel ca mușcăturile cu adevăratul concurent

Orizontal, topspin, spate, partea laterală stângă, partea laterală dreaptă, rotația combinată

Direcție diferită, mod diferit de fotografiere

3. Ciclism Ball System: Nu este nevoie de pickup

4. Instalare ușoară: ușor de instalat și demontabil, nu necesită unelte. Din cercetarea și dezvoltarea produselor și design; La aprobarea, achiziționarea, testarea și copierea produsului; Am controlat tot fastidios.

Volumul de frecvență de putere greutate

165 * 150 * 78cm 110v-240v 5.4 kg 35-90balls / minut

pentru sudura de control pentru

Toate mesele Telecomandă Club individual, școală, antrenament


Detalii produs

NO1: material de înaltă calitate de roată de tragere, rotație mare, soiuri de spin și bile de spin ca adversari reali

Nr. 2: rotație 360 de grade, fără bile, fără bile

Nr. 3: suportul de înaltă calitate, stabil, durabil, fără buzunar

Nr. 4: Suportul net de material din oțel, mai puternic și mai convenabil de utilizat

Nr.5: design prietenos, convenabil pentru instalare și demontare

Nr.6: Cablu de alimentare, cablu cu miez de cupru, lung și sigur

Pachet: pachetul nostru îmbunătățit are scopul de a proteja produsul și accesoriile de orice rău

Garanție: Furnizați piese de schimb și service tehnic gratuit în decurs de 24 de luni dacă aveți probleme de calitate datorate unor factori non-umani.

Formarea funcțiilor

Punct fix în partea stângă Punct fix în mijloc Punct fix în partea dreaptă Rotire stânga

Dreapta în jos Spinare stânga la stânga Dreapta dreaptă în sus orizontal

Unghi de depresiune Unghi de sus


Hot Tags: black and red table tennis shooting machine, China, factory, manufacturers, suppliers, wholesale, customized, cheap, for sale
Inquiry

You Might Also Like