High Speed Tennis Ball Machine With Elevator

The 3rd Generation menak Datangna Anyar 1. Super speed 2. Simpen shooting D28 produk anyar: Salaku asisten latihan irreplaceable, éta populer di kalangan tim latihan profésional ténis speed tinggi porsi mesin: Speed ​​60-200 km / h parameter produk model D28 Ngaran Bullet ténis-speed tinggi porsi mesin frékuénsi 125w AC Power 110v-240v 60-200km speed / h Jauh fungsi Gawé / pause, kagancangan, prekuensi, forehand titik dibereskeun, backhand titik dibereskeun, stroke datar, horizontal, topspin, balik spin ningkatkeun Sumuhun Aplikasi Personal, sakola, klub, agénsi latihan Ngaleupas mesin uninga langkung rinci: Hayu-speed tinggi ténis porsi mesin ngaronjatkeun skill ténis Anjeun Kuat motor Ball roda karinjang shooting utama kotak Panyimpenan ngangkat aci pipa transmisi Ball kabayang Universal PU keras maké pindah pigura kabayang Rojongan Tangtangan teh pamuter profésional dunya Latihan deui ténis porsi ngajalankeun ngawula cocok bakal meunang gampang Taya watesan dina pangadilan, anjeun pantes eta. munggaran di dunya-speed tinggi mesin porsi ténis calakan Pacemaker ténis calakan mesin bal Tilu titik ngarah di industri: Numutkeun statistik, 98,23% pamaké kalawan pohara muji ngeunaan kualitas, layanan sarta kiriman mesin kami, mangka ngaranna "supplier emas" Leuwih ti 80% pamaké niatna dianjurkeun: Dina ieu panalungtikan eupan balik, 4 of 5 jalma resep nyarankeun atanapi babagi produk ieu baraya jeung para sahabat. 1. Kualitas Good kalawan teuas maké roda Tonjolan motor kakuatan 2. Super speed 3. bahan Non consumable 4. PVC dibungkus pindah kabayang 5. hemat energi Super, super lingkungan friendly: 260W konsumsi kakuatan, Lingkungan, nyimpen duit. Konsumsi mesin kasebut kakara kawas 2 lampu kalawan 135 W noise handap, beuki kakuatan: alat-alat uji Profesional pikeun motor noise, langkung tenang, langkung aman. Ngadopsi sababaraha téhnologi pikeun ngurangan bising, nguji mastikeun profésional motor bising engine kawasa, speed bisa ngahontal 60-200KM / H Multi fungsi Sampurna ngahontal multi-fungsi: simulate lawan urang speed tinggi porsi, forehand / backhand sahiji titik dibereskeun, datar, horizontal, spin luhur, balik spin. Multi fungsi LCD kadali jauh menu kadali jauh: Karya / pause, kagancangan, prekuensi, titik dibereskeun, horizontal, luhureun spin, balik spin LCD némbongkeun instan data digawé, ngalaman gancang sarta ngamuk speed tinggi, kombinasi sampurna, béda ti normal mesin bal ténis Rinci ngahontal kualitas produk ' T669 High-speed ténis porsi mesin jeung lift: Rising nepi ka diatur speed porsi tinggi, ka handap pikeun ngeset bola datar speed tinggi Handap nagara 193cm, rising up kaayaan di 300cm Panjang pigura rojongan nyaéta 108 cm, lebar geus 61 cm Rinci 1 Warna caang sakumaha anyar pikeun lila T669 téh mimitina speed tinggi mesin porsi ténis calakan di dunya penampilan panyalindungan ganda, perlakuan polishing permukaan jeung prosés ganda tina baking Diberesihkeun efisiensi ngaronjat ku 400% Warna caang sakumaha anyar pikeun lila Nangkep cecekelan, kalawan bébas ngarobah sudut shooting sangkan latihan leuwih praktis sertifikasi 3C: sambungan kabel sertifikasi 3C, langkung aman Aya rookie ngan puguh urang Picking nepi ka raket jeung maén, anjeun bakal master ténis salajengna Kumaha gancang nyaéta 200 km / jam? itungan speed: 200km / h = 200000m / h 200000mh = 3333.33333m / mnt 3333.33333min = 55.55555m / detik Panjangna pangadilan ténis: 23.77m, éta téh 200km / h nyaéta kawas maneh leumpang 55.55555m / detik, 55.55555 / 23.77 = 2.337means bola ténis bisa balik na mudik ti pangadilan ténis 2.3 kali Ngan hoyong masihan anjeun nu pangalusna garansi garansi, sanggeus-diobral salila dua warsih kapasitas bola badag: eta bisa mawa 230 bal, hayu anjeun mikaresep ténis nu maén tanpa salempang Aman pipa transmisi bola: pipa transmisi bola aman, persis nyorong bal kana roda shooting, porsi leuwih stabil, ukuran kaamanan luhur Universal kabayang: desain husus caster, mindahkeun mesin ka mana rék

Product Details


 






The 3rd Generation menak Datangna Anyar

1. Super speed

2. Simpen shooting

D28 produk anyar: Salaku asisten latihan irreplaceable, éta populer di kalangan tim latihan profésional

ténis speed tinggi porsi mesin: Speed 60-200 km / h

parameter produk

model D28

Ngaran Bullet ténis-speed tinggi porsi mesin

frékuénsi 125w

AC Power 110v-240v

60-200km speed / h

Jauh fungsi Gawé / pause, kagancangan, prekuensi, forehand titik dibereskeun, backhand titik dibereskeun, stroke datar, horizontal, topspin, balik spin

ningkatkeun Sumuhun

Aplikasi Personal, sakola, klub, agénsi latihan


Ngaleupas mesin uninga langkung rinci: Hayu-speed tinggi ténis porsi mesin ngaronjatkeun skill ténis Anjeun

Kuat motor Ball roda karinjang shooting utama

kotak Panyimpenan ngangkat aci pipa transmisi Ball

kabayang Universal PU keras maké pindah pigura kabayang Rojongan


Tangtangan teh pamuter profésional dunya

Latihan deui ténis porsi

ngajalankeun ngawula

cocok bakal meunang gampang

Taya watesan dina pangadilan, anjeun pantes eta.

munggaran di dunya-speed tinggi mesin porsi ténis calakan

Pacemaker ténis calakan mesin bal

Tilu titik ngarah di industri: Numutkeun statistik, 98,23% pamaké kalawan pohara muji ngeunaan kualitas, layanan sarta kiriman mesin kami, mangka ngaranna "supplier emas"

Leuwih ti 80% pamaké niatna dianjurkeun: Dina ieu panalungtikan eupan balik, 4 of 5 jalma resep nyarankeun atanapi babagi produk ieu baraya jeung para sahabat.

1. Kualitas Good kalawan teuas maké roda Tonjolan

motor kakuatan 2. Super speed

3. bahan Non consumable

4. PVC dibungkus pindah kabayang

5. hemat energi Super, super lingkungan friendly: 260W konsumsi kakuatan,

Lingkungan, nyimpen duit. Konsumsi mesin kasebut kakara kawas 2 lampu kalawan 135 W

noise handap, beuki kakuatan: alat-alat uji Profesional pikeun motor noise, langkung tenang, langkung aman.

Ngadopsi sababaraha téhnologi pikeun ngurangan bising, nguji mastikeun profésional motor bising

engine kawasa, speed bisa ngahontal 60-200KM / H

Multi fungsi

Sampurna ngahontal multi-fungsi: simulate lawan urang speed tinggi porsi, forehand / backhand sahiji titik dibereskeun, datar, horizontal, spin luhur, balik spin.

Multi fungsi LCD kadali jauh

menu kadali jauh: Karya / pause, kagancangan, prekuensi, titik dibereskeun, horizontal, luhureun spin, balik spin

LCD némbongkeun instan data digawé, ngalaman gancang sarta ngamuk

speed tinggi, kombinasi sampurna, béda ti normal mesin bal ténis

Rinci ngahontal kualitas produk '

T669 High-speed ténis porsi mesin jeung lift: Rising nepi ka diatur speed porsi tinggi, ka handap pikeun ngeset bola datar speed tinggi

Handap nagara 193cm, rising up kaayaan di 300cm

Panjang pigura rojongan nyaéta 108 cm, lebar geus 61 cm

Rinci 1 Warna caang sakumaha anyar pikeun lila

T669 téh mimitina speed tinggi mesin porsi ténis calakan di dunya

penampilan panyalindungan ganda, perlakuan polishing permukaan jeung prosés ganda tina baking

Diberesihkeun efisiensi ngaronjat ku 400%

Warna caang sakumaha anyar pikeun lila

Nangkep cecekelan, kalawan bébas ngarobah sudut shooting sangkan latihan leuwih praktis

sertifikasi 3C: sambungan kabel sertifikasi 3C, langkung aman

Aya rookie ngan puguh urang

Picking nepi ka raket jeung maén, anjeun bakal master ténis salajengna

Kumaha gancang nyaéta 200 km / jam?

itungan speed: 200km / h = 200000m / h

200000mh = 3333.33333m / mnt

3333.33333min = 55.55555m / detik

Panjangna pangadilan ténis: 23.77m, éta téh 200km / h nyaéta kawas maneh leumpang 55.55555m / detik,

55.55555 / 23.77 = 2.337means bola ténis bisa balik na mudik ti pangadilan ténis 2.3 kali

Ngan hoyong masihan anjeun nu pangalusna garansi garansi, sanggeus-diobral salila dua warsih

kapasitas bola badag: eta bisa mawa 230 bal, hayu anjeun mikaresep ténis nu maén tanpa salempang

Aman pipa transmisi bola: pipa transmisi bola aman, persis nyorong bal kana roda shooting, porsi leuwih stabil, ukuran kaamanan luhur

Universal kabayang: desain husus caster, mindahkeun mesin ka mana rék


 


Should you're looking for the high speed tennis ball machine with elevator, we must be your best choice. We're known as one of the leading manufacturers and suppliers in China, offering you the customized service. Welcome to wholesale the cheap machine for sale with low cost from our factory.
Inquiry